TERE TULEMAST MINU BLOGISSE!

Üritan jagada infot, mis paljudele võiks huvi pakkuda....




KAKS KUUD INDIAS...































Saturday, October 15, 2011

NIISIIS, MIDA MA ÕPIN....

Meie loengus algavad kell 10 ja lõpevad 16.30 - nii, et tõsine tegelemine. Vahepeal on 2 kohvipausi ja lõuna. Teemad puudutavad väga lähedalt seda, mida ka mina õpetan - kiust kangani. Lektorid on iga konkreetse teema kohta erinevad ja täpselt nii palju erinevatest inglise keeltest ja aktsentidest tuleb aru saada. Aga sellega hakkab harjuma - kui tähelepanelikult jälgida, siis on võimalik sisust suuremalt jaolt aru saada. Kui muudest asjadest mõelda, siis ei saa aru, kas on inglise keel või mõni kohalik. Kõige hullem on see, et nende sõnavara on väga hea ja seetõttu nad räägivad väga kiiresti nagu oma emakeeltki. Auditoorium pistab sageli kisama : "More slowly, please.....".

Selline näeb välja meie auditoorium, mida me nimetame "külmkapiks", sest konditsioneer on kogu aeg sees ja umbes 17-18 kraadi ka.....

Meie suur grupp on jaotunud kaheks: ühed, kes õpivad "Textile Mill Management"-i nagu mina ja teised "Textile Testing and Quality Control". Umbes pooled loengud on meil koos ja ühised. Tegelikult oleks pidanud valima selle teise, sest see kujutab endast kiudude, lõngade ja kangaste testimise võimaluste tutvustamist nii teoreetiliselt kui ka praktiliselt. Neile jaotati ka mahukas "Manual for Textile Testing". Sain juba jutule ja saan sellest endale koopia teha. Mill management on kõik see, mis puudutab kiudude tundmist, nende esmast töötlemist tehases, ketrust, kudumist ja kvaliteedi kontrolli ja erinevaid juhtimisprotsesside tutvustamist. Oskan juba arvutada erinevate ketrusseadmete töö efektiivsust...... :). Testing huvitab mind silmnähtavalt rohkem - seega üritan laveerida nende kursuste vahel ja ennast vaikselt testijate gruppi sokutada.
Teoreetilise osa kinnistamiseks on labor, kus saab kõike praktiliselt näha. Jääb aega ka poseerimiseks.

2 comments:

  1. The way you wrote everything that's so good. This is truly a great read for me. I have bookmarked it and I am looking forward to reading new articles. Keep up the good work!
    Thanks for sharing this with us.
    <a href="http://www.himachaltourismplace.com/best-place-to-visit-in-scandal-point/>Best place to visit to Scandal Point</a>

    ReplyDelete
  2. The way you wrote everything that's so good. This is truly a great read for me. I have bookmarked it and I am looking forward to reading new articles. Keep up the good work!
    Thanks for sharing this with us.
    Best place to visit to Scandal Point

    ReplyDelete